tiistai 18. lokakuuta 2016

Harmaa pitsineule


Koska päädyin antamaan ihanan valkoisen neuleeni siskolleni (Neuleen linkki ) niin tein vastaavan kaltaisen sitten itsellenikin.  Ihmeen samanlaiset tuli vaikkei koskaan mitään ohjetta ollutkaan.

Louvren edustalla 2013 alkuperäisversiossa.

Minulla oli jo yksi toinenkin valkoinen puuvillaneule (Valk. neuleen linkki), joten päädyin uusintakierroksella vaalean harmaaseen Sirdar Simply Recycled-lankaan. Lanka on 51% kierrätyspuuvillaa T-paitateollisuudesta, ja loput 49% akryylia. Erittäin pehmeä, laskeutuva neule, oli todella onnistunut sokkovalinta.


Ja koska tota sinappiväriä on vaan saatava joka paikkaan niin tähän valikoitui sopiva nauha! Onneksi nauha on helppo vaihtaa kun tämä vaihe menee minulta joskus ehkä ohi... 




sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Ympyräliivi Takkatulesta


Syksy tulee taas ja kaunis  ruska on jo ihailtavana. 

Tein tällasen ympyräliivin jo muutama vuosi sitten, ööh... aika moniakin vuosia sitten. Jos pitäisi arvata niin  2010 tienoilla. Tää on ollut käytössä joka talvi, ja hienoisesta nyppyyntymisestä päätellen ollut aika monesti pesussakin, vaikka yleensä menee ihan tuulettamalla. Ja kyllä, minulla on ainakin kestänyt villapesun, vaikka ohjeistetaankin pesemään käsin (ehkä tästä johtuu pieni nyppyyntyminen, pitäisi kai siistiä pinta joskus).

Lankana Novitan Puro, Takkatuli 100% villa, ohjekin on ollut Novitan lehdessä syksyllä  2009.


Edessä on kiinnikkeenä suomalaista käsityötä, Ajan Korun (Vanhatalo) rintakoru, johon löysin tänä kesänä samaa sarjaa myös rannekorun (kuvassa).

Väristä tykkään ihan mielettömästi. Lämmin ja raikas, harmoninen. Yksi Novitan parhaista väreistä koskaan.









 

Template by Blogger Candy